Lichtplan

Omdat verlichting de grote sfeermaker is in uw woning

Denk er niet te licht over,
gebruik een lichtplan van Berla!

Bent u een woning aan het bouwen of verbouwen? Dan heeft u waarschijnlijk al een beeld van de gewenste uitstraling. Vaak wordt uitgebreid nagedacht over de architectuur en de inrichting. Met de juiste verlichting maakt u het plaatje compleet. Licht is immers de grote sfeermaker in iedere woning. Een zorgvuldig uitgewerkt lichtplan zorgt ervoor dat uw woning de gewenste sfeer uitstraalt.

Wat is een lichtplan
Een goed lichtplan houdt rekening met verschillende factoren. Belangrijk zijn bijvoorbeeld de natuurlijke lichtinval en de indeling en het gebruik van de ruimte. Maar zeker zo belangrijk is uw smaak. Daarom gaan de lichtspecialisten van Berla altijd met u in gesprek voordat zij een lichtplan opstellen. Op basis van de bouwtekening wordt vervolgens een lichtplan opgesteld. In dit uitgebreide adviesrapport wordt per ruimte uitgewerkt welke armaturen en lichtbronnen nodig zijn om de ruimte optimaal tot zijn recht te laten komen. Ook worden duidelijke plaatsingsinstructies gegeven zodat uw installateur direct aan de slag kan

Uniek aan de lichtplannen van Berla
In de lichtplannen van Berla wordt veel gewerkt met indirecte verlichting. Dit zorgt voor de verfijnde uitstraling die u kent van een vijfsterrenhotel. Dit effect wordt verder versterkt omdat alleen gebruik wordt gemaakt van de verlichtingsproducten van het eigen merk. Berla ledverlichting staat bekend om zijn natuurgetrouwe kleurweergave. Ook met het licht aan ziet uw witte keuken er nog steeds wit uit, en niet geel. Daarnaast kunt u genieten van uw kunst zoals de kunstenaar het bedoeld heeft. Door steeds te kiezen voor eenzelfde kleurtemperatuur lopen de ruimtes naadloos in elkaar over, terwijl ze wel voor andere doeleinden worden gebruikt. De verlichting is hiermee echt de verbindende factor in uw woning.

Maatwerk lichtplan en verlichting
Berla heeft een eigen productiefaciliteit in Nederland. Dat betekent dat alles voor u op maat wordt geproduceerd. Wilt u bijvoorbeeld verlichting boven uw kookeiland? Berla zorgt ervoor dat de armatuur precies past. Tot op de centimeter nauwkeurig. Iedere woning wordt voorzien van kwalitatief maatwerk.

De voordelen van Berla op een rijtje
De ervaren lichtadviseurs van Berla leveren deskundig advies. Omdat de armaturen en verlichtingsbronnen van het eigen merk van uitstekende kwaliteit zijn, wordt iedere ruimte prachtig verlicht. De eigen productiefaciliteit maakt het mogelijk ieder project te voorzien van unieke maatwerkverlichting. Ervaring, innovatieve producten en een eigen productielijn zorgen voor een hoge kwaliteit, tegen een uitstekende prijs.

De eerste stap


Benieuwd naar de toegevoegde waarde van een lichtplan voor uw woning? We vertellen u er graag meer over.
Berla Lighting | Hercules 8, Gilze | +31 (0) 161 74 55 55 | info@berla.nl

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Welke lampen heb ik nodig voor mijn situatie?
Dit is afhankelijk van uw situatie. Neem contact op met onze experts voor hulp bij de geschikte verlichting.
Kunnen jullie een lichtplan voor mij opstellen?
Dat kan zeker! Neem contact met ons op en wij helpen u graag.
Wat zijn de verzendkosten?
Dit is afhankelijk van het orderbedrag, het bestemmingsland en het soort producten. Neem contact op met de klantenservice voor de exacte verzendkosten.
Hoe lang duurt het voor mijn bestelling geleverd wordt?
Dit is afhankelijk van de meest actuele voorraad. Neem voor levertijden contact op met de klantenservice.
Ik heb niet de juiste producten ontvangen Wat nu?
Neem contact op met de klantenservice, dan gaan we dit voor u oplossen!
Wat is de status van mijn bestelling?
De orderstatus van uw bestelling wordt verzonden via mail. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.
Hoe kan ik een offerte aanvragen?
Dit kan via de klantenservice.
Krijg ik korting als ik meer verlichting afneem?
Voor projecten of grotere aantallen kunnen wij vaak een scherpe prijs maken. Neem contact op voor de mogelijkheden!
Wat is de garantietermijn op de verlichtingsproducten?
We hanteren een garantietermijn van twee jaar.
Wat gebeurt er als één van mijn lampen defect raakt?
Neem contact op met de klantenservice en dan gaan wij het voor u oplossen
Kan ik de bestelde artikelen ook door jullie laten monteren / installeren?
Wij verzorgen geen installaties. Wij kunnen u wel in contact brengen met een erkende installateur. Stuur een e-mail naar onze klantenservice en dan helpen wij u graag.
Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?
Voor klachten kunt u terecht bij onze klantenservice. Stuur een mail naar verkoop@berla.nl of schrijf een brief naar het onderstaande adres: Berla bvt.a.v. afdeling klachten Hercules 85126 RK Gilze Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Lichtplannen voor
bedrijven en architecten

Al sinds 1930 is Berla Lighting actief in de verlichtingsbranche. We vinden het belangrijk om dit op een maatschappelijk verantwoorde manier te doen. Zo wordt de verlichting helemaal zelf geproduceerd. Wij denken dat het mogelijk is om ook mooie dingen van goede kwaliteit te laten maken. En dat voor een betaalbare prijs.

Meer over het merk Berla